ʻO ka meaʻai maiʻa paʻa i hoʻopaʻa ʻia i loko o ke kokoleka a me ka tahini he mea hou i ka meaʻai maʻamau

No ka manawa lōʻihi, ʻo ka maiʻa maloʻo i ʻū ʻia i loko o ke kokoleka koʻu papa inoa meaʻai maikaʻi loa.Ua loaʻa iā lākou ...

ʻO ka meaʻai maiʻa paʻa i hoʻopaʻa ʻia i loko o ke kokoleka a me ka tahini he mea hou i ka meaʻai maʻamau

No ka manawa lōʻihi, ʻo ka maiʻa maloʻo i ʻū ʻia i loko o ke kokoleka koʻu papa inoa meaʻai maikaʻi loa.Loaʻa iā lākou nā mea a pau: maikaʻi loa ka mālama hau hau;mea leʻaleʻa i kūkulu ʻia, mākaukau e ʻai;ua maʻalahi lākou.
Manaʻo wale wau e ʻike koke wau e ʻoi aku ka maikaʻi o lākou ke lawe ʻia lākou i kahi ʻanuʻu nui me kahi papa o ka honey tahini.ʻAʻole maopopo iaʻu he aha ka mea i hoʻoikaika iaʻu e hoʻāʻo ia mea-e hoʻāʻo ana paha au i kahi meaʻai ʻē aʻe aʻu i makemake ai, ʻo ka maiʻa me ka pata pīni-akā i kāpīpī ʻia me nā ʻanoano sesame i kālua ʻia, ʻoiai ua lohe ʻoe i ka moʻolelo i kēlā me kēia manawa Maikaʻi. e nā hoaaloha, e hoʻi mai ana mai nā ʻāina ʻē me kahi moʻolelo hou e kahaha a hoihoi.Lawe mai ʻo Tahini i kahi papa momona o ka ʻaila a me kahi ʻono crispy i nā mele pop.E pā ia i kou ʻono a heheʻe i loko o kou waha ma hope o ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o ka uhi kokoleka sesame, a ma mua o kou hiki ʻana i ka sorbet i ʻono e like me ka sorbet.
He maʻalahi ka hoʻokō ʻana o ka papa ʻokoʻa.E hui wale i kahi tahini me kahi meli liʻiliʻi a me kahi wai liʻiliʻi, e hoʻoulu a hoʻohui i ka wai hou, a hiki i ka ʻaila ʻaila, mānoanoa akā hiki ke ninini ʻia, e like me ka pā pancake.A laila ʻokiʻoki i ka hapalua ka maiʻa hau, skewered, e hoʻokomo i loko o ka ʻuala tahini, e hoʻihoʻi iā lākou i loko o ka friji e paʻa, a laila e hoʻopaʻa i nā pua millet i ke kokoleka hehee.(E ninini i ka tahini a me ke kokoleka i loko o ke aniani kiʻekiʻe a haiki a i ʻole ka ipu e hoʻomaʻemaʻe a maʻalahi hoʻi ka ʻū ʻana.)
Hiki ke ʻai koke ʻia ka maiʻa ma hope o ka uhi ʻia ʻana me ka uhi sesame kokoleka (paʻa koke ke kokoleka ma luna o ka ʻili hau, no laila e kāpīpī iā lākou ma nā kumulāʻau sesame ma hope koke o ka hoʻokomo ʻia ʻana), a i ʻole hiki ke ʻōwili ʻia a paʻa i ka hau no ka mālama ʻana i ke koi.He ʻono i manaʻo ʻole ʻia ka meaʻai maʻamau.
Ka mālama ʻana: Hiki ke wahī pākahi ʻia ka maiʻa i hoʻopaʻa ʻia i loko o ka ʻōpala plastik a i ʻole ka pepa wili a maloʻo a hiki i 2 pule.
Hoʻomaka: E hoʻokuʻu i ka maiʻa a hiki i ka liʻiliʻi o ka ʻāpana kokoleka ma kahi o 4 mau hola ma mua o ka ʻai ʻana.
E laina i kahi pā liʻiliʻi a i ʻole pā pāpaʻu me ka pepa wax.E ʻili i ka maiʻa, a laila ʻoki i ka hapalua a hoʻokomo i kahi lāʻau i hana lima ʻia i loko.E kau i ka maiʻa ma luna o kahi pā laina, uhi ʻia me ka ʻili ʻilika a paʻa i ka hau no 3 mau hola.
I loko o kahi kīʻaha liʻiliʻi, e hoʻouluulu i ka tahini, ka meli a me ka wai, a hoʻohui i 1 teaspoon o ka wai i ka manawa e pono ai a hiki i ka hui ʻana i ka ʻaila a loaʻa ke ʻano o ka paila pancake.E hoʻololi i ka hui ʻana o ka tahini i loko o ke aniani kiʻekiʻe a i ʻole ka ipu.E kaomi i kēlā me kēia maiʻa maloʻo i loko o ka hui tahini e uhi i ʻekolu hapahā o ka pua maiʻa, a hoʻihoʻi i loko o ka pā laina ma hope o ke kuʻu ʻana.E pani i ka poʻi a hoʻi i ka friji no 1 hola.
E kau i nā hua sesame i loko o kahi pā pāpaʻu.E hoʻoheheʻe i ke kokoleka i loko o ka ipu pālua a hoʻoulu mālie me ka wai mahana, e hoʻoulu pinepine.(Hiki nō hoʻi iā ʻoe ke hoʻoheheʻe i ke kokoleka i loko o ka umu microwave HIGH ma 20 a 30 mau manawa kekona, e hoʻouluulu ana ma waena o kēlā me kēia hopena.) E ninini i ke kokoleka i hoʻoheheʻe ʻia i loko o ke aniani maʻemaʻe a ʻokiʻoki.E hoʻopaʻa i kēlā me kēia maiʻa i uhi ʻia me ka tahini i loko o ke kokoleka e lilo i ʻōpala, a laila kāpīpī koke me nā hua sesame.
Calories: 290;Ka nui o ka momona: 20 g;Ka momona momona: 8 g;Kolekole: 0 mg;Sodium: 13 mg;Kālepa: 33 g;ʻAiʻai meaʻai: 6 g;ʻO ke kō: 18 g;Pākē: 6 g.
E hui pū me kā mākou hui hoʻomaʻamaʻa virtual a koho i nā laʻana meaʻai mai kā mākou mau puke pono-heluhelu he 10, a laila e hoʻoholo i ka mea e hoʻohui ai i ka papa.ʻO kēlā me kēia Pōʻakahi he 10 pule.
E hōʻike ana kā mākou alakaʻi 8 wiki iā ʻoe he ʻāpana keke maoli ka kuke ʻana.E hoʻolako i ka ʻike kumu, nā ʻōlelo hoʻomaʻamaʻa hiki ʻole a me nā mea hou aʻe i kāu pahu pahu i ka Pōʻalima.

suzy@lstchocolatemachine.com
www.lstchocolatemachine.com
Kelepona / whatsapp: +86 15528001618 (Suzy)


Ka manawa hoʻouna: Iulai-31-2020